Huur een draagzak of draagdoek bij Ooiebeest

 

Deze pagina is onder constructie; we verwachten gedurende 2022 al onze huurproducten op deze pagina online te zetten. 
Voor onze complete huurlijst in tekst kun je tot die tijd doorklikken naar deze pagina.

 

Alle artikelen in onze pascollectie zijn uiteraard beschikbaar tijdens consulten, maar zijn ook te huur!

Zou je het dragen graag vrijblijvend willen uitproberen? Of ben je op zoek naar een nieuwe draagzak of draagdoek maar wil je graag ervaren hoe het voelt als je hem wat langer om hebt? Huur er dan één! Je kunt een drager huren in periodes van weken. Dus bijvoorbeeld één week, maar langer mag natuurlijk ook, handig voor in de vakantie! Met het huren van een draagzak of -doek kun je op je gemak testen en beslissen of dit echt de juiste drager voor jou is. Het huren van een product kan ook in combinatie met een videoconsult, of juist volgend op een live consult. 

Voor de verhuur werken we met een borg. Met dit borgbedrag verrekenen we afloop van de huur ook de huurkosten. Het restant van de borg krijg je, als wij de huurdrager weer in goede orde ontvangen hebben, na de huurperiode weer terug. De borg die je betaalt, is afhankelijk van de draagzak of -doek die je huurt (voor de meeste draagzakken gemiddeld €100 - €150). Mocht je na de huurperiode binnen 1 maand besluiten om een draagzak of -doek bij Ooiebeest aan te schaffen, dan krijg je €10 korting op de aanschafprijs in de vorm van het verrekenen van de eerste €10 aan huurkosten (niet geldig in combinatie met andere kortingen).

Wil je nu huren? Dat kan! Stuur ons een bericht ([email protected]) voor de details. Ook het reserveren van een drager voor een bepaalde periode is mogelijk.

Voor het afhalen van een huurdraagzak wordt normaliter maximaal een halfuur gereserveerd.

Onze huurvoorwaarden vind je hier (klik).