Huur een draagzak of draagdoek bij Ooiebeest

 

Deze pagina is onder constructie; we verwachten gedurende 2021 al onze huurproducten op deze pagina online te zetten. 
Voor onze complete huurlijst in tekst kun je tot die tijd doorklikken naar deze pagina.

 

Alle artikelen in onze pascollectie zijn uiteraard beschikbaar tijdens consulten, maar zijn ook te huur!

Zou je het dragen graag vrijblijvend willen uitproberen? Of ben je op zoek naar een nieuwe draagzak of draagdoek maar wil je graag ervaren hoe het voelt als je hem wat langer om hebt? Huur er dan één! Je kunt een drager huren in periodes van weken. Dus bijvoorbeeld één week, maar langer mag natuurlijk ook, handig voor in de vakantie! Met het huren van een draagzak of -doek kun je op je gemak testen en beslissen of dit echt de juiste drager voor jou is. Het huren van een product kan ook in combinatie met een videoconsult, of juist volgend op een live consult. 

Bij huur werken we met een borg (afhankelijk van het product). Met dit bedrag verrekenen we na de huurperiode je uiteindelijke huurkosten. Één week huur kost €10 (per drager), de daaropvolgende weken €7,50 per week. Het restant aan borg krijg je, als wij de huurdrager weer in goede orde ontvangen hebben, weer terug. Mocht je na de huurperiode binnen 1 maand besluiten om een draagzak of -doek bij Ooiebeest aan te schaffen, dan verrekenen we de eerste €10 aan
huurkosten met het aanschafbedrag (niet geldig in combinatie met andere kortingen).

Wil je nu huren, of meer informatie? Stuur dan een mail ([email protected]) of app (0611370519) voor de details. Het alvast reserveren van een drager voor een bepaalde periode is ook mogelijk.

Onze huurvoorwaarden vind je hier (klik).