Huurproduct Huckepack Medium draagzak antraciet roze

€0,00

De Huckepack

is een verstelbare draagzak van het Duitse merk Baby-Roo. De Huckepack draagzakken worden gemaakt van geweven draagdoekenstof en zijn verkrijgbaar in maar liefst 4 maatvoeringen, allen verstelbaar in maat.

 

Deze Huckepack Medium antraciet-roze

is een verstelbare full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 68 - 98. Het rugpand van deze draagzak is gemaakt van geweven draagdoekenstof, de banden zijn gemaakt van hoogwaardig, soepel canvas. De Huckepack is zowel in breedte, hoogte, als bij de nek verstelbaar. Daarnaast kun je voor een fijne drukverdeling kiezen of je de schouderbanden aan het rugpand of aan de tailleband bevestigd, ook het kruisen van de schouderbanden op de rug is daarbij mogelijk.

 

Over de Huckepack Medium.

  • De Huckepack Medium is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • De Huckepack draagzakken worden gemaakt van een combinatie van geweven draagdoekenstof voor het rugpand en hoogwaardig canvas voor de banden.
  • De Huckepack Medium is traploos verstelbaar en is geschikt voor maat 68 - 98. In de breedte verstel je het rugpand met een touwtje; in de hoogte met riempjes.
  • De Huckepack heeft zowel een gesp aan het rugpand als aan de tailleband, zodat je kunt kiezen voor een andere gewichtsverdeling.
  • Met de Huckepack Medium kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag altijd een consulent om passend advies.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Huckepack drager huren? Stuur ons een bericht!

 

Klik hier voor meer huurproducten

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen