Geweven draagdoek Hoppediz Ultralight Forest extra smal (voor prematuur geboren baby's)

€65,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De geweven draagdoeken van Hoppediz

zijn fijn in gebruik en van degelijke kwaliteit. De reguliere geweven doeken zijn goed geschikt voor alle doeleinden, de 'Ultralight' uitvoeringen zijn bijzonder goed geschikt voor vroeggeboren en pasgeboren kinderen.  De doeken van Hoppediz zijn veelal van 100% katoen en in diverse uitvoeringen te krijgen.

 

Deze Hoppediz Ultralight geweven draagdoek Forest in extra smal formaat

is uitermate geschikt voor prematuur geboren kinderen. Door de breedte van 45cm in plaats van de reguliere 70cm is hij perfect op maat voor kleine baby's. Je hebt niet teveel stof en het materiaal is heerlijk soepel, dun, luchtig én zacht. Hierdoor knoopt hij gemakkelijk en vormt hij zich erg mooi om je kindje. Deze Hoppediz Ultralight extra smalle draagdoek is van 100% katoen en weegt 135g/m2. 

 

Over een geweven draagdoek.

  • Een geweven draagdoek is in principe geschikt voor alle mensen en alle leeftijden kinderen.
  • Met een geweven draagdoek kun je (op termijn) verschillende knopen doen (buik/heup/rug).
  • Maat 6 (4,6m) is de meest globale basismaat, uitgaande van een gemiddeld postuur van 1.65-1.80m en maat M/L, confectiemaat 38-42. Kies altijd de juiste maat doek door uit te proberen. Bij een kleiner postuur kom je waarschijnlijk op een maat 5 (4,2m) als basis, bij een groter postuur een maat 7 (5,2m).
  • De meeste draagdoeken hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is.
  • Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze doek? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Hoppediz.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen