Petrol fleece draagcover van Hoppediz

€34,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Hoppediz

biedt naast hun welbekende Bondolino draagzak en HopTye mei tai diverse accessoires rondom ergonomisch dragen. Wij zijn fan van de covers, beenwarmers en ballonballen!

 

Deze fleece draagcover in petrol kleur

biedt gemakkelijk een laagje extra warmte in de koudere seizoenen. Een draagcover is vooral geschikt voor buikdragen in combinatie met je gewone jas.

Deze draagcover bestaat uit een afritsbare col voor jezelf; bedekt je nek en het deel van de borst tussen jou en je kindje; heeft een muts voor je kleintje; en een deel die over de draagzak of doek heen hangt.

De fleece draagcover van Hoppediz is een one-size-fits-all. Voor jou als dragende is er geen maat aan verbonden, omdat je alleen de col draagt. De col is wijder open te ritsen of geheel te verwijderen. De cover zelf is met een elastiek in de rand aansluitend op de grootte van je kindje te maken. 

Bij flinke kou raden we aan ook met extra, makkelijk verwijderbare, laagjes te werken om je kindje op temperatuur te houden. Denk hierbij aan beenwarmers, slofjes, wanten, muts, eventueel gezamenlijk nog een (regen)poncho. Let op: omdat je kindje ook van jouw temperatuur profiteert, is mogelijke oververhitting óók iets waar je op moet letten.

De Hoppediz Fleececover is in vier kleuren verkrijgbaar: zand, grijs, petrol en blauw.

N.B: let er bij het gebruik van een draagjas of -cover altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij blijven. 

 

Heb je vragen over deze draagcover? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Hoppediz.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen