Huurproduct fleece draagcover van Hoppediz

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Hoppediz

biedt naast hun welbekende Bondolino draagzak en HopTye mei tai diverse accessoires rondom ergonomisch dragen. Wij zijn fan van de covers, beenwarmers en ballonballen!

 

Deze fleece draagcover in het grijs

biedt gemakkelijk een laagje extra warmte in de koudere seizoenen. Een draagcover is vooral geschikt voor buikdragen in combinatie met je gewone jas.

Deze draagcover bestaat uit een zacht en warm fleecedeel die over de draagzak of doek heen hangt. De cover is met een elastiek in de rand aansluitend op de grootte van je kindje te maken. 

De fleece draagcover van Hoppediz is een one-size-fits-all. Voor jou als dragende is er geen maat aan verbonden, omdat je hem eenvoudigweg om je nek hangt met een zacht bandje. Daarnaast kun je hem extra goed op zijn plek houden door een band langs je rug.

Bij flinke kou raden we aan ook met extra, makkelijk verwijderbare, laagjes te werken om jezelf en je kindje op temperatuur te houden. Denk hierbij aan een col, beenwarmers, slofjes, wanten, muts, eventueel gezamenlijk nog een (regen)poncho of regencover. Let op: omdat je kindje ook van jouw temperatuur profiteert, is mogelijke oververhitting óók iets waar je op moet letten.

De Hoppediz Fleececover is in diverse kleuren verkrijgbaar.

N.B: let er bij het gebruik van een draagjas of -cover altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij blijven. 

 

Heb je vragen over deze draagcover? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Hoppediz.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen