Grijze fleece draagcover 3-in-1 inclusief regencover van Hoppediz

€59,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Hoppediz

biedt naast hun welbekende Bondolino draagzak en HopTye mei tai diverse accessoires rondom ergonomisch dragen. Wij zijn fan van de covers, beenwarmers en ballonballen!

 

Deze 3-in-1 draagcover in het grijs

biedt gemakkelijk een laagje extra warmte én bescherming tegen de regen in de koudere seizoenen. Een draagcover is vooral geschikt voor buikdragen in combinatie met je gewone jas.

De 3-in-1 draagcover van Hoppediz bestaat uit meerdere afzonderlijke producten:

  • Een fleece draagcover die je kindje warm houdt en beschermt.
  • Een set handwarmers en een verstelbare kraag van fleece voor jezelf.
  • Een nylon regencover.

Alle onderdelen zijn zowel los van elkaar als in combinatie met elkaar te gebruiken.

De fleece delen hebben een kleur (zand, grijs of blauw), de regencover is altijd antraciet.

 

De 3-in-1 draagcover van Hoppediz is voor jou als dragende een one-size-fits-all. De cover zelf is met een elastiek in de rand aansluitend op de grootte van je kindje te maken. De Hoppediz 3-in-1 draagcover leveren wij standaard in het grijs.

 

Bij flinke kou raden we aan naast een cover eventueel ook met extra, makkelijk verwijderbare, laagjes te werken om je kindje op temperatuur te houden. Denk hierbij aan beenwarmers, slofjes, wanten, muts. Let op: omdat je kindje ook van jouw temperatuur profiteert, is mogelijke oververhitting óók iets waar je op moet letten.

N.B: let er bij het gebruik van een draagjas of -cover altijd op dat de ademwegen van je kindje vrij blijven. 

 

Heb je vragen over deze draagcover? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Hoppediz.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen