Hoppediz ballonbal Miami roze van draagdoekenstof

€9,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Hoppediz

biedt naast hun welbekende Bondolino draagzak en HopTye mei tai diverse accessoires rondom ergonomisch dragen. Wij zijn fan van de covers, beenwarmers en ballonballen!

 

Een ballonbal

staan garant voor uren speelplezier! Een ballonbal bestaat uit een hoes van geweven draagdoekenstof, waar je een ballon in opblaast. Zo heb je een lichtgewicht bal zoals een ballon, die niet knapt. Én talloze keren opnieuw op te blazen is. Nadat je de ballon in de hoes opgeblazen hebt, leg je namelijk geen knoopje in het tuitje, maar draai je het tuitje strak en leg je hem klem in de opening van de ballonbal. Zo kun je hem eenvoudig weer leeg laten lopen en past hij ook makkelijk in je tas.

  • iedere ballonbal wordt met twee stevige ballonnen geleverd.
  • deze Hoppediz ballonnen zijn ook los bij ons verkrijgbaar.
  • de ballonballen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren: rood/oranje; geel; roze; groen; blauw/groen; grijs/blauw; grijs/bruin en donkergroen/grijsblauw.
  • de ballonbal-hoes kan gewoon in de wasmachine! (zonder ballon ;-) )

 

Heb je vragen over deze ballonbal? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Hoppediz.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Be Lenka, Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen