Gathered ringsling Girasol Leah's Joy Rosa Fuchsia double diamond

€89,00 €49,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

De draagdoeken en ringslings van Girasol 

zijn draagdoeken die veelzijdig en prettig in gebruik zijn. Deze draagdoeken worden met de hand geweven in de hooglanden van Guatamala. Handgeweven draagdoeken kunnen kleine onregelmatigheden bevatten. Dit heeft geen effect op de draagkracht of veiligheid van de draagdoek, je kunt ‘m dus veilig gebruiken. Sterker nog: dit is juist karakteristiek en geeft een Girasol de extra charme van écht handwerk!

 

Deze Girasol Leah's Joy Rosa Fuchsia double diamond ringsling

is ideaal voor heupdragen. Een doek met een bijzonder kleurverloop in zowel de basis als het diamantpatroon. Een prachtige roze/paars/blauwe doek met lichtroze ringen. 100% katoen, gathered schouder. Het diamantpatroon is geweven met dubbele draad. Hierdoor is de doek relatief dik en ook draagkrachtig. De Girasol Double Diamond Leah’s Joy is vooral geschikt voor zwaardere kindjes en peuters.
 


Over een ringsling.

  • Een ringsling is speciaal ontworpen om mee te heupdragen.
  • Een ringsling kun je direct gebruiken vanaf de geboorte, tot wanneer je zelf comfortabel vindt.
  • Bij een ringsling draag je het gewicht op één schouder, en zit je kindje op tegenovergestelde heup. Deze draagwijze biedt ondersteuning aan de houding waarmee je je kindje normaal op de arm/heup draagt. Net als bij een gewone geweven doek is goed aanspannen essentieel.
  • Dragen met een ringsling wordt door veel mensen als gemakkelijk ervaren bij korte boodschapjes, even een kwartiertje knuffelen, in en uit de auto, een peuter die veel op en af wil, etc.
  • Vanwege de onevenredige drukverdeling is het minder geschikt voor flinke wandelingen en mensen die bekkenklachten ervaren.
  • Een gathered schouder is uitgespreid bij de ringen, pleated is vastgenaaid in plooien.
  • Ringslings hebben standaard een lengte van gemiddeld 2 meter. Deze maat is voor de meeste mensen geschikt.
  • De meeste ringslings hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Het is aan te raden een doek voor eerste gebruik te wassen. Vervolgens was je een doek het liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Volg het label van de doek voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

 

Heb je vragen over deze ringsling? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje! 

 

 

Klik hier voor meer producten van Girasol. 

 

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen