Schouderpads roodbruin voor Mei Tai of Halfbuckle draagzak

€15,00 €5,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Girasol 

staat bekend om de draagdoeken die met de hand worden geweven in de hooglanden van Guatamala. Deze geweven draagdoeken worden ook vermaakt tot ringslings en draagzakken. Bijpassend bij deze producten zijn er diverse accessoires te krijgen.

 

Deze roodbruine schouderpads

creëren eenvoudig een extra laagje vulling op je schouders, wat zorgt voor meer draagcomfort en een betere drukverdeling. Ideaal om te gebruiken bij de ongevulde schouderbanden van een mei tai of halfbuckle draagzak! 

 

 

Heb je vragen over deze schouderpads? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Girasol.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen