Universele Tummy Tuck buikband van Fidella

€9,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Deze Tummy Tuck buikband

kun je gebruiken als extra kussentje op je tailleband. Snijdt de riem van je draagzak in je buik of rug? Vouwt de riem van je tailleband onbedoeld dubbel? Of vind je het gewoon niet zo flatterend? Dit tussenstuk biedt de oplossing! Je schuift hem eenvoudig om de riem van je tailleband, die vervolgens goed op zijn plek blijft zitten door het elastiek. Deze Tummy Tuck is ontworpen en wordt gemaakt door Fidella, maar past op nagenoeg alle draagzakken. 

 

Over de Fidella Tummy Tuck.

  • Past op nagenoeg alle draagzakken.
  • 32 cm lang, 11 cm breed en 1,5 cm dik.
  • Het elastiek biedt ruimte voor een riem van maximaal 5,5 cm breed.
  • Simpel te bevestigen.
  • Verkrijgbaar in het zwart.
  • De stof is 100% katoen, de vulling 100% polyester, het elastiek 100% elastaan.
  • Let op: is deze Tummy Tuck voor jou te breed (krijg je je tailleband niet meer strak genoeg met de Tummy Tuck ertussen)? Dan verwijzen we je graag naar de Tula Lumbar Support! Deze is ietsje steviger dan de Tummy Tuck en smaller, in de basis ontworpen als rugsteuntje maar indien gewenst ook in te zetten als extra tussenstuk op de buik.

 

Heb je vragen over deze Tummy Tuck? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer accessoires voor je draagzak.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen