Huurproduct Onbuhimo draagzak Fidella - Persian Paisley anthracite

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Fidella

zijn slim uitgedacht, mooi in elkaar gezet, in toffe patronen te krijgen, én bijzonder comfortabel. Wat wil je nog meer! Naast onbuhimo's heeft Fidella ook diverse andere type dragers en fijne draagdoeken. 

 

Deze Fidella Onbuhimo draagzak Persian Paisley anthracite

is een onbuhimo (onbu) peuterdraagzak die speciaal ontworpen is voor (hoog) rugdragen zonder heupband. Deze onbuhimo is in breedte verstelbaar aan de onderzijde, wat hem geschikt maakt voor kindjes vanaf maat 74/80 tot maat 104. Een onbuhimo gebruik je bij kindjes die zelfstandig vanuit lig tot zit kunnen komen. Deze onbuhimo draagzak is gemaakt van Persian Paisley anthracite draagdoekenstof van 100% bio katoen en 205g/m2.

 

Over de Fidella Onbuhimo V2.

  • De Fidella Onbuhimo is een onbuhimo (onbu) draagzak, dat wil zeggen dat hij geen tailleband heeft, wat hem uitermate geschikt maakt voor hoog rugdragen.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof en is daardoor heerlijk zacht en soepel, maar wel op de schouders comfortabel gevuld.
  • De Fidella Onbuhimo is verstelbaar in de breedte en daardoor geschikt voor kindjes van maat 74/80 - 104, mits zij qua ontwikkeling zelfstandig van lig tot zit kunnen komen.
  • Deze draagzak is enkel bedoeld voor rugdragen. Bij pasgeboren is de meest aangewezen optie op de buik te dragen tot een kindje verder in zijn/haar ontwikkeling is. Bij dreumessen/peuters is rugdragen vaak de meer aangewezen optie. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Een onbuhimo is een fijne optie als je geen druk op je buik kunt verdragen. Het gewicht van je kindje wordt bij deze draagwijze over je schouderpartij en bovenrug verdeeld. Ook vinden veel mensen het een makkelijke draagwijze voor peuters die ook graag stukjes lopen.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • Fidella dragers hebben een basis van geweven doekenstof van bio katoen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Fidella Onbuhimo drager huren? Stuur ons een berichtje!

 

Klik hier voor meer huurproducten.

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen