Huurdraagzak Fidella Fusion Baby

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Fidella

zijn slim uitgedacht, mooi in elkaar gezet, in toffe patronen te krijgen, én comfortabel. Wat wil je nog meer! Fidella heeft zowel halfbuckle als fullbuckle dragers en fijne draagdoeken. 

 

Deze Fidella Fusion Baby draagzak

is een verstelbare full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor maat 50/56 - 80. Het rugpand van deze drager is volledig in maat verstelbaar voor je kindje. Vanwege de relatief korte, lichtgevulde schouderbanden is deze draagzak goed geschikt voor mensen met een kleiner postuur. Deze draagzak is volledig gemaakt van heerlijk zachte en soepele geweven draagdoekenstof.

 

Over de Fidella Fusion Baby.

  • De Fidella Fusion Baby is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • De schouderbanden van de Fidella Fusion zijn relatief kort en lichtgevuld. Hierdoor is deze draagzak goed geschikt voor mensen met een kleiner postuur.
  • De Fidella Fusion draagzakken worden volledig gemaakt van geweven draagdoekenstof.
  • De Fidella Fusion Baby is in de breedte én hoogte traploos verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor maat 50/56 - 80.
  • De schouderbanden van deze draagzak kun je losklikken, waardoor ze ook gekruist over de rug te dragen zijn. Daarnaast kun je ervoor kiezen de schouderbanden ofwel aan de tailleband te bevestigen (vooral fijn bij een pasgeborene) of aan het rugpand te bevestigen (vooral fijn bij een wat ouder kindje).
  • Met de Fidella Fusion Baby kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband en de mogelijkheid tot het verstellen en kruisen van de schouderbanden zijn deze Fidella draagzakken ook onderling uit te wisselen.
  • Fidella dragers hebben een basis van geweven doekenstof van bio katoen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Fidella Fusion Baby drager huren? Stuur ons bericht!

 

 

Klik hier voor al onze huurproducten.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen