Huurproduct halfbuckle baby draagzak Fidella FlyClick

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De draagzakken van Fidella

zijn slim uitgedacht, mooi in elkaar gezet, in toffe patronen te krijgen, én bijzonder comfortabel. Wat wil je nog meer! Wij zijn fan van de FlyClick.

 

De Fidella FlyClick Baby draagzak

is een verstelbare half buckle draagzak (met klikgesp op de tailleband en schouderbanden die je knoopt) die geschikt is voor maat 50 - 80+. Het rugpand van deze drager is volledig in maat verstelbaar voor je kindje. De schouderbanden zijn deels voorgevormd en gevuld, maar je kunt er ook voor kiezen de stof volledig over je schouders uit te spreiden. Deze draagzak is volledig gemaakt van heerlijk zachte en soepele geweven draagdoekenstof.

 

Over de Fidella FlyClick Baby.

 • De Fidella FlyClick Baby is een half buckle draagzak, dat wil zeggen dat de tailleband met een klikgesp sluit en je de schouderbanden knoopt.
 • De schouderbanden van de Fidella FlyClick zijn volledig gemaakt van draagdoekenstof. Het gedeelte van de schouderbanden wat op je schouders rust, is deels voorgevormd en gevuld, maar kun je óók volledig over je schouders uitspreiden als je dat wilt.
 • De Fidella FlyClick draagzakken worden volledig gemaakt van een geweven draagdoekenstof.
 • De Fidella FlyClick Baby is in de breedte én hoogte traploos verstelbaar op de maat van je kindje en is geschikt voor maat 50 - 80+. Door het op termijn uitspreiden van de schouderbanden kun je nog langer comfortabele ondersteuning aan de bovenbeentjes bieden.
 • Met de Fidella FlyClick Baby kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
 • Vanaf de geboorte begeleid je de schouderbanden ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop. Later kan dit eventueel ook over de knieholtes, met de banen gekruist onder de billen en vervolgens weer naar achteren toe met daar een dubbele platte knoop.
 • De schouderbanden van de Fidella FlyClick zijn relatief breed en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
 • Met de schouderbanden van een half buckle kun je fijne variaties maken bij het rugdragen. 
 • Vanwege de ruime verstelbaarheid van de tailleband, en de schouderbanden waar geen maat aan verbonden is, zijn deze Fidella draagzakken gemakkelijk onderling uit te wisselen.
 • Fidella dragers hebben een basis van geweven doekenstof van bio katoen.
 • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
 • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Fidella FlyClick Baby drager huren? Stuur een bericht!

 

 

Klik hier voor meer huurproducten.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen