Draagzak Ergobaby Embrace Oxford Blue

€79,90 €65,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Ergobaby is wereldwijd bekend

met zijn brede assortiment van niet enkel draagzakken en doeken, maar ook buggy's, slaapzakken en meer. Bij ons vind je standaard de Embrace draagzak en rekbare doek Aura in de webshop.

 

Deze Ergobaby Embrace Oxford Blue

is een babydraagzak gemaakt van heerlijk zachte, soepele rekbare stof. Speciaal ontworpen voor pasgeborenen, geschikt voor ongeveer maat 50-68. De Ergobaby Embrace is eenvoudig in gebruik door de schouderbanden die je simpelweg kruist en vervolgens vastklikt. Technisch gezien is de Embrace een fullbuckle draagzak, maar dan met het gemak van een halfbuckle! 

 

Over de Ergobaby Embrace.

  • De Ergobaby Embrace is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • Toch heeft de Embrace veel overeenkomsten met een halfbuckle door de schouderbanden die volledig van stof zijn en die je kruist op de rug.
  • De Ergobaby Embrace draagzakken worden gemaakt van zachte rekbare stof van 79% polyester, 17% rayon en 4% elastan.
  • De Ergobaby Original is aan te passen in maat door de tailleband te flippen. Je flipt de tailleband bij baby's kleiner dan 58,4cm. Bij baby's groter dan 58,4cm draag je de draagzak op schortwijze (apron). De Ergobaby Embrace is geschikt voor ongeveer maat 50 - 68.
  • Met de Ergobaby Embrace kun je alleen op de buik dragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Draag je kindje hierbij met het gezicht naar je toe; wij raden niet aan je kind met het gezicht van je af te dragen. 
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Bekijk voor een nog beter beeld van deze draagzak ook de instructiefilmpjes van Ergobaby:

Uitgebreide instructie met pasgeborene (klik)

Korte instructie met pasgeborene (klik)

Uitgebreide instructie met baby groter dan 58,4 cm (klik)

 

 

Heb je vragen over deze Ergobaby? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Ergobaby.

 

 

Een draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van onder andere jouw Be Lenka Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen