Huurproduct Emeibaby {standard} draagzak

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

De Emeibaby

is een fijne verstelbare draagzak die het gebruik van geweven draagdoekenstof en een full buckle draagzak ultiem combineert! Zo heb je voor je kindje de voordelen van een geweven draagdoek, en voor jezelf het gemak van een draagzak. Door de draagdoekenstof vormt dit systeem zich mooi naar de natuurlijke houding van je kindje, en met de ringen is hij perfect op maat te stellen. Qua knie-tot-knie ondersteuning is dit één van de best meegroeiende draagzakken die je direct vanaf de geboorte (maat 44/50) kunt gebruiken.

 

Deze Emeibaby {standard}

is een verstelbare full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor ongeveer maat 44/50 - 86+. Het rugpand van deze draagzak is gemaakt van heerlijk soepele geweven draagdoekenstof, de banden zijn gemaakt van hoogwaardig, soepel canvas. Qua knie-tot-knie ondersteuning gaat deze draagzak probleemloos mee vanaf maat 44/50 tot zeker maat 92. Qua hoogte biedt hij tot maat 80/86 ondersteuning tot nekhoogte, vanaf maat 86 is de babymaat nog steeds goed geschikt voor kindjes die graag met de armen boven het rugpand uitzitten.

 

Over de Emeibaby standard.

  • De Emeibaby is een full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • De Emeibaby draagzakken worden gemaakt van een combinatie van geweven draagdoekenstof en hoogwaardig, soepel canvas.
  • De Emeibaby draagzak is traploos verstelbaar op de maat van je kindje middels doekenstof die je om je kindje heen aanspant. Hij is geschikt voor ongeveer maat 44/50 - 86+.
  • Met de Emeibaby kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Emeibaby dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken altijd eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Emeibaby drager huren? Of wil je advies? Stuur ons bericht!

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen