Huurproduct babydraagzak Easy Feel Standard Moon Light

€0,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: 1-2 weken

Easy Feel

staat bekend om hun draagzakken in kleutermaat! Voor kindjes vanaf maat 110 slinkt het aanbod in draagzakken enorm; maar Easy Feel is daarin een perfecte uitzondering! De draagzakken van Easy Feel Products worden met liefde handgemaakt door een familiebedrijf in India. De stoffen die voor de dragers gebruikt worden, worden lokaal geproduceerd en deels handgeweven. 

 

Deze Easy Feel Standard baby draagzak Moon Light

is een full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor kindjes vanaf maat 74 tot ongeveer maat 92. Deze draagzak is gemaakt van draagdoekenstof van 100% katoen, in zwart-wit patroon. De draagzakken van Easy Feel zijn zo vormgegeven dat de druk optimaal verdeeld wordt over de banden en dat je veel steun ervaart van de heupband.

 

Over de Easy Feel Standard draagzak

  • De Easy Feel Standard carrier is een full buckle babydraagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof, waardoor het rugpand soepel is en hij overal comfortabel aanvoelt.
  • De Easy Feel draagzakken kenmerken zich door brede, flink gevulde schouderbanden en een robuuste heupband. Door deze vormgeving wordt het gewicht van je grotere kind zo optimaal mogelijk over je hele torso verdeeld, en ervaring je goede steun van de heupband.
  • De Easy Feel Standard is niet verstelbaar en daardoor geschikt voor kindjes maat 74 tot ongeveer maat 92. Er kan comfortabel mee door gedragen worden zolang de bovenbenen van het kind (mits het al kan lopen) tot 2/3e ondersteund zijn, en/of de spreidhurkhouding gewaarborgd is. 
  • Met deze draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte, bij dreumessen/peuters is rugdragen vaak de meer aangewezen optie. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • Alle Easy Feel dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Wil je deze Easy Feel Standard drager huren? Stuur ons bericht!

 

Easy Feel draagzakken zijn bij ons ook te passen en verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

- Easy Feel Toddler: niet verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 92 - 110.

- Easy Feel Preschool: niet verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 110 - 134.

- Easy Feel Extend: verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 62 - 110.

- Easy Feel Extend Plus: verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 92 - 134.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen