Draagzak Easy Feel Extend Plus Lavender

€189,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Easy Feel

staat bekend om hun draagzakken in grote maten! Voor peuters en kleuters slinkt het aanbod in draagzakken enorm; maar Easy Feel is daarin een perfecte uitzondering! De draagzakken van Easy Feel Products worden met liefde handgemaakt door een familiebedrijf in India. De stoffen die voor de dragers gebruikt worden, worden lokaal geproduceerd en deels handgeweven. 

 

Deze Easy Feel Extend Plus draagzak Lavender

is een verstelbare full buckle draagzak (met volledig klikgespensysteem) die geschikt is voor kindjes vanaf maat 92, die mee gaat t/m ongeveer maat 134. Deze draagzak is gemaakt van draagdoekenstof van 100% katoen in een zachtroze kleur met subtiele spikkeltjes. De draagzakken van Easy Feel zijn zo vormgegeven dat de druk optimaal verdeeld wordt over de banden en dat je veel steun ervaart van de heupband.

 

Over de Easy Feel Extend Plus draagzak

  • De Easy Feel Extend Plus draagzak is een verstelbare full buckle draagzak, dat wil zeggen dat zowel de tailleband als de schouderbanden met een klikgesp sluiten.
  • Deze draagzak wordt gemaakt van geweven draagdoekenstof, waardoor het rugpand soepel is en hij overal comfortabel aanvoelt.
  • De Easy Feel draagzakken kenmerken zich door brede, flink gevulde schouderbanden en een robuuste heupband. Door deze vormgeving wordt het gewicht van je grotere kind zo optimaal mogelijk over je hele torso verdeeld, en ervaring je goede steun van de heupband.
  • De Easy Feel Extend Plus is in breedte en hoogte verstelbaar en daardoor geschikt voor kindjes vanaf maat 92 tot ongeveer maat 134. Er kan comfortabel mee door gedragen worden zolang de bovenbenen van het kind van knie-tot-knie of tot minimaal 2/3e ondersteund zijn, en/of de spreidhurkhouding gewaarborgd is. 
  • Met deze draagzak kun je zowel buik- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte, bij dreumessen/peuters is rugdragen vaak de meer aangewezen optie. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Deze draagzak is gemakkelijk onderling uit te wisselen.
  • Alle Easy Feel dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen.
  • Een draagzak hoeft niet gewassen te worden voor eerste gebruik. Was een draagzak liefst niet vaker dan daadwerkelijk nodig is. Behandel vlekken eerst met een vochtig doekje.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Heb je vragen over deze Easy Feel Extend Plus drager? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

Easy Feel draagzakken zijn bij ons ook te passen en verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

- Easy Feel Standard: niet verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 74 - 92.

- Easy Feel Toddler: niet verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 92 - 110.

- Easy Feel Preschool: niet verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 110 - 134.

- Easy Feel Extend: verstelbare full buckle, geschikt voor ongeveer maat 62 - 110.

 

NB: de draagzakken van Easy Feel zijn leverbaar in enorm veel kleuren en uitvoeringen! Neem contact met ons op over de mogelijkheden als je iets zoekt wat je niet bij ons online ziet.

 

Klik hier voor meer producten van Easy Feel.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagsystemen op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen