Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Draagzakken

Klik hier onder voor alle draagzakken of draagzak accessoires

Waarom Ooiebeest.nl?

Gratis verzending binnen Nederland vanaf €80,-
Veilig online kopen

Draagzakken

lekker makkelijk!

Draagzakken zijn in veel variaties te krijgen. Een ergonomische draagzak is een voorgevormde drager waarin je je kindje makkelijk en fijn kunt dragen. Ergonomisch wil zeggen dat de houding van je kindje in de draagzak goed is, en de drager ook voor jou prettig in gebruik is. Veelal wordt het gewicht van je kindje symmetrisch verdeeld over goed gevulde schouderbanden en een heupband.  Een draagzak is makkelijker in gebruik dan een draagdoek, en vaak snel om te doen. Handig als je bijvoorbeeld in het bos aan het wandelen bent.

Er zijn veel merken met allemaal hun eigen variatie van een draagzak. Vaak is de keuze een persoonlijke voorkeur voor hoe de drager er uitziet, maar ook het comfort speelt hierbij natuurlijk een belangrijke rol. Wat de één lekker zit, zit bij de ander weer minder lekker. Ook de maat verschilt; de ene draagzak is te gebruiken vanaf geboorte, de ander is voor peuters. Laat je goed voorlichten over een draagzak door bijvoorbeeld even binnen te lopen bij een van onze inloopmomenten. Of boek een consult bij één van onze consulenten voor 1 op 1 advies!

Onze merken

Ga direct naar producten geselecteerd op merk

Persoonlijk advies?

Kom naar onze inloopmomenten

Tijdens de inloop ben je van harte welkom voor het bekijken, voelen, vergelijken en proberen van ergonomische dragers en draagdoeken. Kopen is uiteraard ook mogelijk maar geen verplichting. Handig om te weten dat je bij ons nu ook kunt pinnen, mocht je wel iets willen aanschaffen. Onze draagdoekconsulenten zijn aanwezig voor informatie, beantwoorden van vragen en het geven (kleine) tips. Tijd voor een draagconsult is er niet, maar wellicht kunnen we je op weg helpen met kleine problemen waar je tegenaan loopt of vragen waar je mee zit. (Voor uitgebreide uitleg over knooptechnieken verwijzen we naar een draagconsult.) Tijdens de inloop ben je van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur; de koffie en thee staan klaar!

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top