Draagdoeken in allerlei soorten en maten

 

Een draagdoek sluit op ieder postuur prachtig aan.

Wanneer je een draagdoek wilt kopen, ben je bij Ooiebeest aan het goeie adres. Bij ons vind je geweven draagdoeken in allerlei soorten en maten. Uitermate geschikt om je baby of kindje ergonomisch mee te dragen!

Een draagdoek is zowel voor mannen als vrouwen een comfortabele manier om je kind nabijheid te bieden. Naast de vele voordelen die dit geeft, is dragen ook gewoon heel praktisch! Met een geweven draagdoek kun je (op termijn) diverse knopen doen (buik/heup/rug). Voor een geweven doek is maat 6 (4,6m) de meest globale basismaat, maar kies altijd de juiste maat doek door advies te vragen en uit te proberen. Veel draagdoeken hebben een basis van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen (zoals wol, hennep, linnen, bamboe..) met ieder zo hun eigen kwaliteiten.

Weet je nog niet welke draagdoek je moet kiezen? Wat voor type het beste zou bevallen? Wij bieden diverse draagdoeken van verschillende merken aan. Allen van goede kwaliteit, geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid. Met allerlei kleuren, patronen, diktes en blends; hebben we voor ieder wat wils! Zowel voor beginners als ervaren knopers, pasgeboren baby's of grotere peuters. We helpen je graag verder bij het kiezen van een fijne doek.