Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Onze Draagdoekconsulenten

gea (1)Gea
Gea is samen met haar man Marco de oprichter van Ooiebeest. Gea heeft haar opleiding gevolgd aan Die Trageschule Dresden. Zij heeft de Foundation course, Advanced course en de Certification Course allemaal met goed gevolg afgelegd waardoor Gea een vakkundig advies kan geven en bevoegd is tot het geven van workshops en lezingen. Gea heeft inmiddels al jaren ervaring en helpt je graag bij je keuze voor een passende draagdoek of drager.

Manon

Manon heeft haar opleiding gevolgd aan het Instituut voor Hechting en is in het bezit van het certificaat Draagconsulent I.

Mijn naam is Manon Haasjes, 28 jaar en moeder van 2 kinderen, Wessel en Kim.
Ik ben draagconsulent bij Ooiebeest en help regelmatig mee bij de inloopochtenden van Ooiebeest. Daarnaast ben ik vrijwilligster bij het Mama Cafe in Ermelo en sinds enige tijd ben ik ook de trotse eigenaar van www.beaubelly.nl. Beaubelly is een webwinkel met positiekleding, babykleding en kraamcadeautjes. Met mijn twee kinderen is dit soms best een uitdaging.

Draagconsulente Iris

Iris
Iris heeft haar opleiding gevolgd aan het Instituut voor Hechting en is in het bezit van het certificaat Draagconsulent I. Bij Iris kun je ook terecht voor al je vragen over wasbare luiers.

Ik ben Iris, getrouwd met Jim en moeder van Bram en Sara. Bram was een huilbaby, dat heeft me in contact gebracht met dragen in een draagdoek en dat heeft ons heel veel goeds gebracht. Omdat we een ieder ander ook het draagplezier gunnen wat wij ervaren hebben, ben ik de opleiding gaan doen tot draagconsulente, deze heb ik afgerond met succes! Dus ik mag me sinds 15 maart 2015 draagconsulente noemen. Dat betekent dat ik je kan helpen om je kindje op een veilige manier ergonomisch te dragen. Daarnaast help ik je graag bij het maken van de keuze waarop je dat wil doen (ergonomische drager, of doek).

Bram is een ‘heavy wetter’ (grote plasser) en plaste hij door alle wegwerpluiers heen, dus dat bracht ons bij de wasbare luiers. Inmiddels heb ik een ruime ervaring met het gebruik van de diverse merken en soorten wasbare luiers dus ook hier kan ik je helpen om de juiste keuze te maken.

Mariet
Mariet heeft haar opleiding gevolgd aan Die Trageschule Dresden en het Instituut voor Hechting en heeft inmiddels jarenlange ervaring. Daarnaast is Mariet borstvoedingsdeskundige en Babycoach.

Voor mij is er geen groter geschenk denkbaar dan een kind te krijgen. Als ik een baby zie of hoor gaat mijn hart sneller kloppen. Nieuw leven, zo puur.

Vier keer mocht ik dit geschenk zelf ontvangen. Met de bijbehorende verantwoordelijkheden. Die verantwoordelijkheid zorgde ervoor dat ik na de komst van mijn tweede zoon op zoek ging naar antwoord op de vele vragen die mijn zoon bij mij opriep. Dit deed ik door mij te verdiepen in alles wat met baby’s te maken heeft. Pas acht jaar later vond ik wat ik zocht: ik besloot Babycoach te worden! Jouw baby wordt geboren met de behoefte om een hechte, liefdevolle relatie aan te gaan met jou. Deze relatie geeft jouw kindje veiligheid, geborgenheid en voldoening. De basis voor een liefdevolle toekomst. Ik geloof dat iedere ouder de wens heeft om in deze behoefte te voorzien. We leven echter in een tijd waarin we zo ver van onszelf en ons gevoel zijn komen te staan dat het soms de grootste moeite kost om in deze behoefte te voorzien.

Ook bij mijn kinderen heb ik die moeite ervaren en heb ik mij daarom onder andere verdiept in hechting. Veilige hechting is mijn passie en wens ik iedere baby toe. Als JouwBabycoach heb ik van die passie mijn werk gemaakt. En ook als borstvoedingconsulente en draagdoekconsulente help ik omstandigheden te creëren waarin je baby zich veilig kan hechten.

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Bezoekadres:
Harderwijkerweg 128A
3852 AG Ermelo
(alleen op afspraak of tijdens inloop)

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top