Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Rekbare draagdoeken

Waarom een rekbare doek?

Rekbare draagdoeken zijn waarschijnlijk het meest bekend en zie je ook het meest vaak in het dagelijkse leven. Rekbare draagdoeken zijn heel geschikt voor pasgeboren – voldragen – kindjes. Ze zijn makkelijk in gebruik, heerlijk zacht, en vormen zich fijn om je kindje heen. Een rekbare doek kun je prima gebruiken in de eerste levensmaanden van je kindje – doorgaans zijn ze geschikt tot 10 a 12 kilo. De rekbare draagdoek is alleen geschikt voor buikdragen.

Ooiebeest heeft diverse merken rekbare draagdoeken in het assortiment, die naar onze mening het meest prettig in gebruik zijn.

Klik hieronder voor de rekbare doeken

Of toch liever een geweven doek? Klik dan hier onder op 'geweven doeken'

Waarom Ooiebeest.nl?

Gratis verzending vanaf 80,- Snelle levering

Keurmerk webwinkel

Onze merken

Ga direct naar producten geselecteerd op merk

Persoonlijk advies?

Kom naar onze inloopmomenten

Tijdens de inloop ben je van harte welkom voor het bekijken, voelen, vergelijken en proberen van ergonomische dragers en draagdoeken. Kopen is uiteraard ook mogelijk maar geen verplichting. Handig om te weten dat je bij ons nu ook kunt pinnen, mocht je wel iets willen aanschaffen. Onze draagdoekconsulenten zijn aanwezig voor informatie, beantwoorden van vragen en het geven (kleine) tips. Tijd voor een draagconsult is er niet, maar wellicht kunnen we je op weg helpen met kleine problemen waar je tegenaan loopt of vragen waar je mee zit. (Voor uitgebreide uitleg over knooptechnieken verwijzen we naar een draagconsult.) Tijdens de inloop ben je van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur; de koffie en thee staan klaar!

Kijk hier voor de data van de inloop.

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top