Gratis verzending vanaf €80,- Veilig online kopen Persoonlijk advies

Geweven draagdoeken

Waarom een geweven draagdoek?

Er zijn veel merken op de markt die geweven draagdoeken fabriceren. Geweven draagdoeken komen in veel soorten en maten en elk merk, elke draagdoek, heeft zijn eigen eigenschappen. Dit komt door de manier van weven, de blend, maar ook elke weverij weeft op z’n eigen manier en met andere (soorten) garen. Dit maakt elk merk, elke draagdoek, uniek in zijn soort.

De meest voorkomende soort geweven draagdoeken zijn die van 100% katoen. Soepel, makkelijk in gebruik, en zonder meer een goede keuze. Ben je nieuw in de wereld van geweven draagdoeken? Dan is katoen een prima keuze. Ga je al wat langer mee in de draagwereld? Dan kan het zijn dat je liever een draagdoek in blend wilt. Een blend wil zeggen dat naast katoen, een andere vezel is gebruikt in het weefproces. Voorbeelden van ander vezels zijn wol, hennep, linnen, zijde, repreve – veel is mogelijk. Waar de ene draagdoek met blend direct lekker zacht is, heeft de andere veel werk nodig. Lees de beschrijving goed door om een passende keuze te maken bij je wensen!

Klik hieronder voor de geweven doeken

Of toch liever een rekbare doek? Klik dan hier onder op 'rekbare doeken'

Waarom Ooiebeest.nl?

Gratis verzending vanaf 80,- Snelle levering

Keurmerk webwinkel

Onze merken

Ga direct naar producten geselecteerd op merk

Persoonlijk advies?

Kom naar onze inloopmomenten

Tijdens de inloop ben je van harte welkom voor het bekijken, voelen, vergelijken en proberen van ergonomische dragers en draagdoeken. Kopen is uiteraard ook mogelijk maar geen verplichting. Handig om te weten dat je bij ons nu ook kunt pinnen, mocht je wel iets willen aanschaffen. Onze draagdoekconsulenten zijn aanwezig voor informatie, beantwoorden van vragen en het geven (kleine) tips. Tijd voor een draagconsult is er niet, maar wellicht kunnen we je op weg helpen met kleine problemen waar je tegenaan loopt of vragen waar je mee zit. (Voor uitgebreide uitleg over knooptechnieken verwijzen we naar een draagconsult.) Tijdens de inloop ben je van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur; de koffie en thee staan klaar!

Contact

(Post)adres:
Klaproosmeen 52
3844 PJ Harderwijk

Tel (ook voor Whatsapp): 06 131 612 33

Email: info@ooiebeest.nl Contactformulier
Top