Mei tai babydraagzak DidyTai Iris

€135,00 €99,95
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-2 werkdagen

Het merk Didymos

is een bekend merk wat maar liefst al sinds 1972 draagdoeken produceert. Naast de draagdoeken biedt Didymos ook diverse draagzakken zoals de DidyTai, DidyKlick en DidyGo. Allen gemaakt van hun eigen doekenstof, duurzaam en van goede kwaliteit. 

 

Deze Didymos DidyTai Iris

is een mei tai draagzak van soepele geweven draagdoekenstof. Weinig andere voorgevormde dragers komen zo dichtbij het gevoel van een draagdoek! De taille- en schouderbanden van de DidyTai knoop je vast, wat diverse opties tot variatie geeft. De DidyTai is geschikt voor ongeveer maat 56 - 86+. De stof die gebruikt is voor deze DidyTai is van 100% katoen en weegt 200g/m2.

 

 

Over de Didymos DidyTai.

  • Een DidyTai is een mei tai draagzak waarvan je de taille- en schouderbanden (met een dubbele platte knoop) vastknoopt.
  • De DidyTai kun je in de breedte traploos aanpassen in maat en is geschikt voor ongeveer maat 56 - 86+. De hoogte pas je aan door de drager op schortwijze (apron) te dragen of door de tailleband te flippen. Voor extra hoogte aan het rugpand kan het slaapkapje ingezet worden.
  • Met de DidyTai kun je zowel buik-, heup- als rugdragen. Buikdragen is de meest aangewezen optie direct vanaf de geboorte. Heupdragen kan in principe vanaf een goede nekcontrole. Rugdragen is aan te raden mits je kindje daaraan toe is qua ontwikkeling en de juiste positie gewaarborgd is, vraag daarvoor altijd een consulent om passend advies.
  • Vanaf de geboorte begeleid je de schouderbanden ónder de beentjes van je kind door en knoop je af met dubbele platte knoop. Later kan dit eventueel ook over de knieholtes, met de banen gekruist onder de billen en vervolgens weer naar achteren toe met daar een dubbele platte knoop.
  • De schouderbanden van de DidyTai zijn relatief breed en kun je op termijn uitspreiden langs de bovenbenen van je kindje. Op die manier creëer je meer ondersteuning langs de bovenbenen en onderrug. Zo kun je ook langer een mooie ondersteuning bieden dan slechts de maat van het rugpand. Let op: wij raden in de basis aan dit pas te doen als je kindje zelfstandig van lig naar zit komt. Vòòr die ontwikkelingsfase is extra druk niet persé wenselijk. Vraag altijd een consulent naar de mogelijkheden in jouw eigen situatie.
  • Een DidyTai is bijzonder gemakkelijk om onderling uit te wisselen, hij past nagenoeg iedereen.
  • De meeste DidyTai dragers hebben een basis van geweven doekenstof van katoen, maar er zijn ook vele blends te krijgen met ieder zo hun eigen kwaliteiten.
  • Een draagzak hoeft voor eerste gebruik niet gewassen te worden.
  • Volg het label van de drager voor meer specifiek was- en strijkadvies.

 

Bekijk voor een beter beeld van deze comfortabele draagzak vooral ook de instructiefilmpjes van Didymos: 

Een baby dragen met de DidyTai.

Een pasgeborene dragen op schortwijze met de DidyTai.

Een pasgeborene dragen op FWCC-wijze met de DidyTai.

 

 

Heb je vragen over deze DidyTai drager? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

Klik hier voor meer producten in de Sale.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw Didymos, Emeibaby, Ergobaby, Fidella, Girasol, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Oscha, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen