Aqua ringsling van zwart mesh

€55,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 3-5 dagen

Neko

biedt halfbuckle en fullbuckle dragers in baby- én ruime peutermaat. Door de soepele stof (zowel van katoen als in bamboeblend), de ruime verstelbaarheid van de dragers en de unieke pasvorm zijn wij fan! Naast de diverse draagzakken produceert Neko Slings een wijde range van producten, zoals deze mesh ringsling.

 

Deze mesh ringsling

is speciaal ontworpen voor gebruik bij warme temperaturen en in/rondom het water. Deze ringsling is licht en compact, en de 100% mesh nylon is luchtig en sneldrogend. Let op: door het mesh materiaal is deze ringsling geschikt om te gebruiken tot maximaal 8 kilo. Daarbij is het niet in ieder zwembad toegestaan om draagmiddelen te gebruiken; gebruik van dit product rondom water is op eigen risico. 

 

Over een ringsling.

  • Een ringsling is speciaal ontworpen om mee te heupdragen.
  • Een ringsling kun je direct gebruiken vanaf de geboorte, tot wanneer je zelf comfortabel vindt.
  • Bij een ringsling draag je het gewicht op één schouder, en zit je kindje op de tegenovergestelde heup. Deze draagwijze biedt ondersteuning aan de houding waarmee je je kindje normaal op de arm/heup draagt. Net als bij een gewone geweven doek is goed aanspannen essentieel.
  • Dragen met een ringsling wordt door veel mensen als gemakkelijk ervaren bij korte boodschapjes, even een kwartiertje knuffelen, in en uit de auto, een peuter die veel op en af wil, etc.
  • Vanwege de onevenredige drukverdeling is het minder geschikt voor flinke wandelingen en mensen die bekkenklachten ervaren.
  • Een gathered schouder is uitgespreid bij de ringen, pleated is vastgenaaid in plooien.
  • Ringslings hebben standaard een lengte van gemiddeld 1,8 - 2 meter. Deze maat is voor de meeste mensen geschikt.
  • Volg het label van het product voor specifiek wasadvies.

 

Heb je vragen over deze ringsling? Of wil je advies? Stuur ons een berichtje!

 

 

Klik hier voor meer producten van Neko.

 

 

Een geweven draagdoek of ergonomische draagzak kopen? Ooiebeest is dé specialist in ergonomisch dragen. Bij ons kun je terecht voor de aanschaf van jouw BeLenka, Ergobaby, Fidella, Hoppediz, Isara, Kokadi, LennyLamb, Little Frog, Natibaby, Neko, SensiMo, Storchenwiege, Tula, Wompat of Yaro, én diverse accessoires. Met advies op maat van een draagconsulent (via mail, app, telefonisch of ter plekke) vind je bij ons altijd iets passends. Ook het knopen van een draagdoek kun je op afspraak leren in een consult! En ben je op zoek naar iets specifieks, maar zie je het niet in de webshop? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Alle draagdoeken op ooiebeest.nl zijn geproduceerd naar Europese maatstaven en getest op veiligheid.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen